Feb 12, 2014

CONCURS: MAREA AVENTURA LEGO/THE LEGO MOVIE - INCHEIAT

Stimati cititori, concursul s-a încheiat! Va multumim pentru implicare si va invitam calduros sa participati si la urmatoarele concursuri!

Asadar, castigătorii a 2 invitatii duble la pelicula Marea aventura Lego/The Lego Movie sunt: Viorel Boloca și Nicola Stefan.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca.eu te trimit la film!

Premiul constă în două invitații duble la pelicula MAREA AVENTURA LEGO/THE LEGO MOVIE, regia Phil Lord si Christopher Miller, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza). Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Prima animaţie de lungmetraj realizată în totalitate din piese LEGO şi care ajunge pe marile ecrane, MAREA AVENTURĂ LEGO® are premiera în cinematografele din ţară pe 14 februarie. Filmul s-a bucurat de un dublaj în limba română asigurat de vedete ca: Mihai Bobonete în rolul lui Emmet, Pavel Bartoş ca President Business/ Lord Business, Cătălina Grama în rolul lui Unikitty, Nicoleta Luciu ca Wonder Woman, iar Victor Slav ca Superman.

Animaţia 3D urmăreşte povestea lui Emmet, o figurină Lego obişnuită să respecte regulile, care, dintr-o confuzie, ajunge o persoană cu capacităţi extraordinare, singura care poate salva lumea. Este recrutat într-o echipă care are misiunea de a-i împiedica uneltirile unui tiran malefic, iar spre amuzamentul publicului, Emmet este complet nepregătit pentru această aventură.

În distribuţia originala, Chris Pratt este vocea lui Emmet. Will Ferrell este vocea lui President Business, alias Lord Business, un director executiv încuiat care nu reuşeşte să-şi ţină viaţa în frâu în timp ce plănuieşte să cucerească planeta, iar Liam Neeson îi dă glas acolitului loial al lui Lord Business, Good Cop/Bad Cop, cel care nu se va da în lături de la nimic ca să-l prindă pe Emmet.

Membrii echipei răzvrătite a lui Emmet, aflată într-o misiune eroică, sunt însufleţiţi de Morgan Freeman, care dă glas misticului Vitruvius, Elizabeth Banks este neînfricata Wyldstyle, care îl confundă pe Emmet drept salvatorul lumii şi îl ghidează în misiunea sa, Will Arnett este misteriosul Batman, o figurină Lego care face parte din trecutul lui Wyldstyle, Nick Offerman este piratul ursuz Metal Beard, obsedat să se răzbune pe Lord Business, Alison Brie este adorabila Unikitty, iar Charlie Day îi dă glas personajului Benny, un astronaut din anii ’80.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce vedeta de la noi dubleaza vocea lui Emmet, personajul principal din animatia MAREA AVENTURA LEGO? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 19 februarie (miercuri), la ora 15:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!