Nov 18, 2013

CONCURS: KHUMBA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la animatia Khumba sunt: Teca Andreea și Alina Dumitrache.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la animatia KHUMBA, regia Anthony Silverston, ce pot fi folosite pe data de 24 noiembrie (duminică), ora 14:15, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Voci: Liam Neeson, Steve Buscemi, Jake T. Austin, Laurence Fishburne, Richard E. Grant


Din cauză că e dungată numai pe jumătate, Khumba e alungată dintre ai ei pentru că toți sunt convinși că din cauza ei e secetă. Pentru a-și  recăpăta dungile, dar și curajul, Khumba pornește în aventura vieții ei.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca. O mana de ganduri, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii.eu, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol principal i-a adus lui Liam Neeson o nominalizare la Oscar in anul 1994? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 22 noiembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!