Nov 4, 2013

CONCURS: JOCUL LUI ENDER/ENDER'S GAME - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula ENDER'S GAME/JOCUL LUI ENDER sunt: George Iulian și Nelu Rahan.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MediaPro Distribution și Cinemateca Trisk te trimit la film!

Premiul constă în două invitații la pelicula JOCUL LUI ENDER/ENDER'S GAME, regia Gavin Hood, valabile timp de două săptămâni din momentul anunțării câștigatorilor, în cadrul cinematografului Cinema City (Sun Plaza). Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, o rasă extraterestră ostilă atacă Pământul, salvatorul planetei fiind comandantul flotei internaţionale, Mazer Rackham (Ben Kingsley). Un nou atac este însă iminent, iar colonelul Graff (Harrison Ford) şi Armata Internaţională trebuie să găsească cel mai puternic luptător care să oprească invazia.
Spre uimirea tuturor, salvarea stă în mâinile lui Ender Wiggin (Asa Butterfield), un tânăr timid, dar incredibil de inteligent. El învaţă rapid strategii de luptă dificile, impunându-se în faţa tuturor colegilor lui şi devenind astfel marea speranţă a forţei armate.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.
2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare:

Rolul colonelului Graff din Jocul lui Ender este jucat de acest actor celebru, care a putut fi vazut in aceasta toamna pe marile ecrane in thrillerul Paranoia. Care este numele lui?

1. Harrison Ford

2. Keanu Reeves

3. Cristoph Waltz


ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 11 noiembrie (luni), la ora 16:00, când vor fi anunțați câștigătorii.