Aug 5, 2013

CONCURS: ADEVAR SAU PROVOCARE? FATA CARE PROMITEA/GIRL MOST LIKELY - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

 Așadar, câștigătorul unei invitații duble la vizionarea de presa a peliculei FATA CARE PROMITEA/GIRL MOST LIKELY este Teca Andreea.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dragii nostri,

Asa cum v-am promis, revenim cu mai multe INFORMATII DESPRE CONCURS si speram sa va tentam:

1. puteti castiga o invitatie dubla la VIZIONAREA DE PRESA a peliculei FATA CARE PROMITEA/GIRLS MOST LIKELY, ce va avea loc pe data de 14 august (miercuri), ora 19:00,  in cadrul cinematografului Cinema City Sun Plaza. Mai jos aveti detalii despre participare.

2. Mai timizi sau mai curajosi, iata ce au raspuns altii la intrebarea de concurs. Voi ce ati fi facut in locul lor?


------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ro Image 2000 si Cinemateca Trisk va invita la un concurs absolut special, nemaivazut, nemaipomenit, nemaiauzit pe meleagurile Cinematecii.

Si cand zic special, am in vedere urmatoarele aspecte:

1. puteti castiga o invitatie dubla la VIZIONAREA DE PRESA a filmului de fata, si nu in cadrul unui spectacol oarecare;

2. habar n-aveti despre ce film este vorba (cu putintica rabdare, aflati in cateva zile);

3. nu mai avem intrebare de departajare, ci ADEVAR SAU PROVOCARE :)

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să jucati ADEVAR SAU PROVOCARE: Esti dispus sa spui in public care a fost cea mai trasnita minciuna sau promisiune pe care le-ai facut-o si ce ai vrut sa obtii? Va promit ca RASPUNSUL CARE VA ADUNA CELE MAI MULTE LIKE-URI va fi recompensat – si nu e o promisiune mincinoasa :) – cu o invitatie la o vizionare speciala a unui film.  

ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 12 august (luni), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.