Feb 25, 2013

CONCURS: MAMA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula horror MAMA sunt: Valy Valentino și Bogdan Costea.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la horror-ul MAMA, regia Andy Muschietti, ce pot fi folosite pe data de 3 martie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jessica Chastain, Nikolaj Coster-Waldau, Megan Charpentier, Isabelle Nelisse
Guillermo del Toro prezintă Mama, un thriller care spune povestea a două fetiţe care dispar într-o pădure în ziua în care părinţii lor sunt ucişi. Când sunt salvate câţiva ani mai târziu şi încep o nouă viaţă, fetele descoperă că cineva sau... ceva tot vrea să vină după ele... să le învelească seara la culcare.

Cu cinci ani în urmă, Victoria şi Lily au dispărut fără urmă din casa lor. De atunci, unchiul lor, Lucas (Nikolaj Coster-Waldau) le-a căutat cu înverşunare împreună cu iubita lui, Annabel (Jessica Chastain). După ce le găsesc izolate într-o cabană în ruine şi le aduc acasă, cei doi încep să se întrebe dacă fetele sunt singurele pe care le-au primit în căminul lor.

Pe măsură ce Annabel încearcă să le reobişnuiască pe fetiţe cu viaţa normală, ea devine tot mai convinsă că în casă sălăşluie o prezenţă supranaturală diabolică. Oare fetele suferă de stres posttraumatic, sau o fantomă vine mereu să le viziteze? Cum au reuşit ele să supravieţuiască atâţia ani singure, în pădure? Încercând să găsească răspunsul la aceste întrebări, Annabel descoperă că şoaptele de noapte bună pe care fetele le aud seara vin de pe buzele unei creaturi care vrea să ucidă.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cu ce rol secundar a fost Jessica Chastain nominalizata la Oscar in 2012? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 28 februarie (joi), la ora 23:50, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!