Feb 6, 2013

CONCURS: IDENTITY THIEF/HOATA DE IDENTITATE - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la comedia IDENTITY THIEF/HOATA DE IDENTITATE sunt: Raluca Uluiteanu și Ene Maria Claudia. Valentina Constantinescu nu se poate prezenta duminica in sala de cinematograf si am acordat invitatia urmatoarului clasat in lista.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia IDENTITY THIEF/HOATA DE IDENTITATE, regia Seth Gordon, ce pot fi folosite pe data de 10 februarie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jason Bateman, Melissa McCarthy, Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick, Eric Stonestreet

Jason Bateman (Horrible Bosses) şi Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuţiei de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieşit din comun care ajunge în situaţia de a lua măsuri extreme pentru a-şi recupera identitatea furată.

Diana (McCarthy) trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”... iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăieşte în partea cealaltă a Americii.

Având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap, Sandy Bigelow Patterson porneşte în sud pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viaţa lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască, să o ameninţe, să o constrângă, declanşând haosul în încercările lui disperate de a-şi reabilita numele.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este comedia dvs. preferata din anul 2012? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 7 februarie (joi), la ora 21:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!