Feb 19, 2013

CONCURS FLIGHT/ZBORUL - INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula FLIGHT/ZBORUL sunt: Bianca Rus și Ichim Anca. Claudia Seuleanu nu se poate prezenta duminica in sala de cinematograf si am cedat invitatia urmatorului clasat.


Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la FLIGHT/ZBORUL, regia Robert Zemeckis, ce pot fi folosite pe data de 24 februarie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Denzel Washington, Don Cheadle, Kelly Reilly, John Goodman, Bruce Greenwood şi Melissa Leo

În acest thriller mustind de acţiune, Denzel Washington, câştigător de Oscar, este Whip Whitaker, un pilot de avioane experimentat care reuşeşte să aterizeze forţat avionul, evitând o catasterofă care ar fi curmat mult mai multe vieţi. Whip e considerat un erou, dar, pe măsură ce ies la iveală informaţii, se ivesc mai multe întrebări decât răspunsuri şi principala întrebare e a cui a fost, de fapt, vina pentru ceea ce s-a întâmplat în acel avion?

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cu ce rol principal a castigat Denzel Washington premiul Oscar in 2002? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 21 februarie (joi), la ora 23:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!