Jan 9, 2013

CONCURS: THIS IS FOURTY/AŞA-I LA 40 DE ANI! - INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula THIS IS 40. ASAI LA 40 DE ANI sunt: Suceveanu Stefan și Andreea Mihai.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!


Premiul constă în 2 invitații duble la comedia THIS IS FOURTY/AŞA-I LA 40 DE ANI!, regia Judd Apatow, ce pot fi folosite pe data de 13 ianuarie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Scenaristul/regizor/producător Judd Apatow (The 40-Year-Old Virgin, Funny People) revine cu o nouă comedie originală care continuă povestea lui Pete (Paul Rudd) şi Debbie (Leslie Mann) din Un pic însărcinată şi ne lasă să vedem la prima mână care mai e viaţa lor în prezent.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care este comedia dvs. preferata din toate timpurile si de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 10 ianuarie (joi), la ora 20:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!