Dec 20, 2012

CONCURS: JACK REACHER. UN GLONT LA TINTA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la pelicula JACK REACHER sunt: Ana-Maria Ilie și Andrew Smith.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul de actiune Jack Reacher. Un glont la tinta, regia Christopher McQuarrie, ce pot fi folosite pe data de 23 decembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Tom Cruise, Rosamund Pike, Richard Jenkins, Werner Herzog, David Oyelowo şi Robert Duvall

Jack Reacher, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece graniţa genurilor şi îşi face debutul pe marele ecran în JACK REACHER. UN GLONŢ LA ŢINTĂ.

Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Reacher) este pe urmele unui ucigaş care a omorât şase oameni, fiecare dintr-un singur foc.
Când poliţiştii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o singură vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie doar atât: “Aduceţi-l pe Jack Reacher!”.

Aşa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un duşman la care nimeni nu se aştepta.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:
1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Pentru ce rol principal a primit Tom Cruise o nominalizare la Oscar in anul 1990? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 21 decembrie (vineri), la ora 10:30, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!