Sep 6, 2012

In spatele ecranului: Brutele/Savages (2012)

Stimabili,

Dacă mi-ar fi spus cineva că o să îmi placă un film în care se alătură sistematic termeni precum ”cartel”, ”mexican”, ”droguri”, ”triunghi amoros” (cu acordul tuturor părților implicate), în timp ce capete tăiate împodobesc generos o dușumea în râuri de sânge, m-aș fi uitat cruciș. Și cum minunea s-a întâmplat (despre care garantez că va ține mai mult de 3 zile), m-am gândit să vă stârnesc puțin. Aveți mai jos câteva filmulețe menite să vă introducă și mai bine în atmosfera filmului, să depășim puțin faza de trailer.

Avem, așadar, un jaf la drumul mare, cu explozii, împușcături și tot dichisul. Oliver Stone e la treaba...
O seră unde se cultivă o iarbă mai specială...Buuun! Și dacă tot ați rezistat până aici, ar fi păcat să nu vedeți cele 5 filmulețe de prezentare mai speciale, făcute la aproximativ o săptămână de la începerea propriu-zisă a filmărilor. Și când zic ”speciale”, mă refer la forma lor mai neobișnuită care aduce, mai degrabă, cu un interogatoriu.

Ben (Aaron Johnson) ne vorbește despre prietenul și colegul de apartament, Chon.Chon (Taylor Kitsch) vorbește despre Ben, prietenul cu care fumează ierburi amețitoare.Elena Sanchez (Salma Hayek) sau La Madrina del cartel :)Lado (Benicio del Toro) nu se dezminte. Același stil de a reacționa, care a stârnit hohote de râs în sală.Ofelia (Blake Lively), femeia care trăiește în perfectă comuniune cu 2 bărbați sub același acoperiș