Sep 17, 2012

CONCURS LOVESTE SI FUGI/HIT AND RUN - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la comedia Hit and Run sunt: Lucianna Corlan și Laurentiu Iancu.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia HIT AND RUN/LOVEȘTE ȘI FUGI, regia DAVID PALMER şi DAX SHEPARD, ce pot fi folosite pe data de 23 septembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).


Cu: Dax Shepard, Kristen Bell, Bradley Cooper, Tom Arnold


În LOVEŞTE ŞI FUGI, Charlie Bronson (Dax Shepard, serialul Parenthood), un şofer implicat care fusese implicat în jafuri, fuge din programul de protecţie a martorilor pentru a o duce pe iubita lui (Kristen Bell) la Los Angeles, unde aceasta nu trebuie să piardă slujba la care visase toată viaţa. 

Călătoria lor devine comic de periculoasă când se trezesc urmăriţi de agenţii federali conduşi de Tom Arnold, dar şi de foştii interlopi cu care lucra Charlie, conduşi de Bradley Cooper.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să Motivați de ce doriți să vizionați acest film! ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 21 septembrie (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!