Aug 27, 2012

CONCURS - TO ROME WITH LOVE/DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la To Rome With Love sunt: Ecaterina Moldoveanu și Lefter Marius-Cătălin.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



-------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia romantică DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA/TO ROME WITH LOVE, ce pot fi folosite pe data de 2 septembrie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Woody ALLEN, Alec BALDWIN, Roberto BENIGNI, Penelope CRUZ, Judy DAVIS, Jesse EISENBERG, Greta GERWIG, Ellen PAGE, Antonio ALBANESE, Fabio ARMILIATO, Alessandra MASTRONARDI, Ornella MUTI, Flavio PARENTI, Alison PILL, Riccardo SCAMARCIO, Alessandro TIBERI.


DIN DRAGOSTE PENTRU ROMA este o comedie caleidoscopică plasată într-unul din cele mai fermecătoare oraşe din lume. Protagoniştii sunt un arhitect de renume care îşi retrăieşte tinereţea, un localnic din clasa mijlocie care se trezeşte brusc că devine cea mai mare celebritate a oraşului, un cuplu tânăr din provincie care e atras în întâlniri romantice separate şi un director de operă american care se chinuie să aducă pe scenă un cântăreţ a cărui meserie nu are nici o legătură cu opera – e antreprenor de pompe funebre.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Care din filmele lui Woody Allen v-a plăcut cel mai mult și de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 31 august (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!