Aug 6, 2012

CONCURS THE BOURNE LEGACY/MOSTENIREA LUI BOURNE - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la The Bourne Legacy sunt: Lefter Marius-Cătălin și Ana-Maria Ilie.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul THE BOURNE LEGACY/MOSTENIREA LUI BOURNE, ce pot fi folosite pe data de 12 august (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Albert Finney, Joan Allen, Scott Glenn, Stacy Keach, Oscar Isaac


Arhitectul poveştii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza de spionaj care a avut un succes enorm şi a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan internaţional: MOŞTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o poveste originală care ne face cunoştinţă cu un nou erou (Jeremy Renner), a cărui supravieţuire este pusă în pericol de evenimentele din primele trei filme din serie.

În MOŞTENIREA LUI BOURNE, lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniţii Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn şi Scott Glenn îşi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Cate premii Oscar a castigat Ultimatumul lui Bourne? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 10 august (vineri), la ora 11:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!