Jul 16, 2012

CONCURS TED (2012) - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri! Cu siguranță vor mai fi și altele!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la Ted sunt: Vlad Stoiculescu și Florin Borges.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul TED, ce pot fi folosite pe data de 22 iulie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).
Seth MacFarlane, creatorul seriei-cult de animaţie Family Guy aduce pentru prima dată pe marele ecran ca regizor şi scenarist umorul special care l-a făcut celebru. 

Cu: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Giovanni Ribisi, Joel McHale şi Seth MacFarlane în rolul lui Ted. 

TED este povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un tip care a trecut demult de vârsta copilăriei, dar care acum trebuie să-i ţină piept lui Ted, ursuleţul său preferat, după ce acesta prinde viaţă şi, aşa cum John îşi dorea încă din copilărie, nu-l mai scapă din ochi nici o secundă…

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:


1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol secundar i-a adus lui Mark Wahlberg o nominalizare la Oscar? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 20 iulie (vineri), la ora 10:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!