Jul 30, 2012

CONCURS MAGIC MIKE/MIKE MESERIASU' - INCHEIAT

Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri! Cu siguranță vor mai fi și altele!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la Magic Mike sunt: Bahna Cristina Maria și Morosanu Teodor Marian.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!



----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la comedia MAGIC MIKE/MIKE MESERIAȘU', ce pot fi folosite pe data de 5 august (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

Cu: Chaning Tatum, Alex Pettyfer, Olivia Munn, Matt Bomer, Matthew McConaughey

Mike (Channing Tatum) e stripper profesionist care ştie să se descurce în viaţă. Când îl cunoaşte pe The Kid (Alex Pettyfer), îl ia sub aripa sa pentru a-l învăţa cum să fie stripper, să agaţe femei şi să facă rost de bani. Dar adevărata pasiune a lui Mike nu e dansul, ci... tâmplăria. Aşa că visul lui e să facă scaune, mai puţin să danseze în jurul lor... Oare va ajunge Mike Meseriaşu’ să-şi vadă visul cu ochii sau e atât de bun la striptease încât nu poate să iasă de bunăvoie din acest stil de viaţă?

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:



1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: De ce doriți să vedeți acest film? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 3 august (vineri), la ora 10:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!