Jun 12, 2012

Premiere in cinematografe - 15 iunie 2012

Stimați cinefili,

15 iunie aduce 3 filme în cinematografele noastre: Madagascar 3: Fugăriți prin Europa (o animație superbissimă), Get the Gringo cu Mel Gibson și un film pentru amatorii de ketchup tridimensional.

Madagascar 3: Europe's Most Wanted/Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa (15 iunie 2012)

Regia: Eric Darnell
Cu: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie

Leul Alex, Zebra Marty, Hipopotămiţa Gloria şi girafa Melman încă se luptă să-şi găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoţiţi, desigur, de Regele Julien şi de Maurice şi Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă acum prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii noştri eroi îl reinventează, în stil Madagascar, evident!


How I Spent My Summer Vacation/Get the Gringo/Vacanţă după gratii (15 iunie 2012)

Regia: Adrian Grunberg
Cu: Mel Gibson
Gen film: Acţiune, Dramă

Ziua lui Driver a început foarte prost și nici nu dă semne că ar putea să se îmbunătățească pe parcurs. Tocmai a prins o pradă de câteva milioane de dolari care i-ar putea asigura o vacanță mai mult decât plăcută în viitorul apropiat. O idee bună care însă, se va face praf, la propriu. În timpul unei urmăriri cu mașini, cu poliția americană de frontieră pe urme și un rănit pe bancheta din spate, Driver spulberă zidul de la granița de sud, rostogolindu-se violent și oprindu-se… în Mexic. Preluat de autoritățile mexicane, Driver este trimis într-o închisoare de maximă securitate supranumită El Pueblito (Satul), unde intră într-o lume stranie și mai mult decât primejdioasă. “Satul” mexican nu este un loc în care un strain ca Driver ar putea supraviețui fără ajutorul unui veteran, care se întâmplă să fie un puști de 10 ani, priceput mai bine decât oricine la cum se trag sforile în inedita locație.


Piranha 3DD (15 iunie 2012)

Regia: John Gulager
Cu: Danielle Panabaker, Ving Rhames
Gen film: Comedie, Horror, Thriller

După povestea de la Lacul Victoria, bancul de piranha se îndreaptă în amonte, în Big Wet, un parc acvatic local. Deşi au venit să scalde şi să se distreze, personalul şi turiştii primesc mai mult decât se aşteptau când trebuie să înfrunte cei mai fioroşi şi mai sângeroşi peşti piranha de până acum. Conduşi de Maddy cea hotărâtă şi calculată şi prietenii ei, Barry şi Kyle, cei trei trebuie să se scufunde în lac şi să înfrunte creaturile cu toate puterile lor… dar oare pot fi oprite?