May 28, 2012

CONCURS SNOW WHITE AND THE HUNTSMAN - CONCURS INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat! Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri! Cu siguranță vor mai fi și altele!

Așadar, câștigătorii a 2 invitații duble la super producția Albă ca Zăpada și războinicul vânător sunt: Diana Gabriela September și Sabina Cornovac.

Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul ALBĂ CA ZĂPADA ȘI RĂZBOINICUL VÂNĂTOR, ce pot fi folosite pe data de 3 iunie (duminică), în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

În ALBĂ CA ZĂPADA ŞI RĂZBOINICUL VÂNĂTOR, Kristen Stewart (Twilight) este Albă ca Zăpada, cea mai frumoasă din ţara condusă de malefica regină (Charlize Theron, laureată cu Oscar), care vrea să scape de ea prin orice mijloc.

Dar ceea ce vicleana regină nu şi-ar fi închipuit niciodată este că tânăra care ameninţă să-i ia tronul s-a antrenat în secret în arta războiului cu un vânător (Chris Hemsworth, Thor), cel pe care l-a însărcinat să o omoare.

Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) se alătură distribuţiei în rolul prinţului fermecat de frumuseţea şi forţa eroinei. Joe Roth, producător al filmului Alice in Wonderland şi Sam Mercer (The Sixth Sense) sunt producătorii acestei viziuni spectaculoase asupra binecunoscutei poveşti, iar regia îi aparţine lui Rupert Sanders, un apreciat regizor şi artist vizual

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol principal i-a adus lui Charlize Theron premiul Oscar în 2004? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 1 iunie (vineri), la ora 19:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!