May 9, 2012

Comunicat de presa de la Excelenta Sa, Dictatorul - 9 mai 2012

Dacă se mai îndoia cineva de sănătatea mentală a lui Sacha Baron Cohen, cred că s-a lămurit pe deplin astăzi. Cel puțin, scurta lui cuvântare adresată românilor - din postura de Dictator - pare a-mi întări spusele :))))))) Medicină alopată și homeopată, dați-vă mâna să vindecați un om, deși nu cred că aveți nici cea mai mică șansă :)))))))


Data: 9 mai 2012
De la: Biroul de Propagandă
RE: COMUNICAT EXTRAORDINAR PENTRU ROMÂNIA DE LA EXCELENŢA SA AMIRAL GENERAL ALADEEN – LIDER SUPREM, GENERAL ATOTTRIUMFĂTOR, ASUPRITOR IUBIT ŞI OFTALMOLOG-ŞEF AL POPORULUI REPUBLICII WADIYA

MESAJUL EXCELENŢEI SALE, GENERALUL ALADEEN, SPECIAL PENTRU ROMÂNIA


Ştiu că experienţa voastră anterioară cu un dictator nu a fost grozavă, dar, să fim sinceri, nici cu democraţia nu vă este mai bine.
Aşa că iată-mă aici pentru a vă arăta avantajele unei tiranii adevărate.
Vă voi garanta:
O rată a şomajului de 0% pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 9 ani.
Uniforma militară, gratuită, pentru toţi bărbaţii de peste 12 ani şi aceleaşi drepturi pentru femei, ca şi pentru bărbaţi. Nici unul.
Dacă vreti mai multe indicii, veniţi să vedeţi noul meu film “Dictatorul”, care va fi scos în curând, nu de turiştii ăia pe care i-am prins că au călcat graniţele ţării mele.

Hafla!

Excelenţa Sa şi-a rupt din preţiosul său timp pentru a vorbi direct românilor, aşa că va urmări personal dacă acest mesaj va ajunge la poporul vostru, căci Facebook, blogurile, tot internetul şi alte agenturi străine de spionaj şi-au pus cu generozitate la dispoziţie serviciile de supraveghere în secret a naţiunii voastre în slujba celui mai iubit Dictator.

Dacă vreţi ca democraţia să fie interzisă, drepturile omului să dispară şi dictatura de tip Wadiyan să fie instaurată şi în ţara voastră, daţi mai departe mesajul Liderului Suprem.

Pentru fapta voastră veţi fi „pedepsiţi” cu 72 de virgine din garda de corp personală a Preaiubitului Aladeen!