Apr 25, 2012

CONCURS THE RAVEN (2012) - CONCURS INCHEIAT


Stimați cititori, concursul s-a încheiat. Vă mulțumesc pentru implicare și vă invit călduros să participați și la următoarele concursuri!
Așadar, câștigătorii celor 2 invitații duble la filmul The Raven sunt Alexandru Angela Georgiana și Radu Cirstea Ratzone.
Felicitări câștigătorilor! Îi mai așteptăm pe la noi!
--------------------------------------------------------------------
Cinemateca Trisk și RO IMAGE 2000 te trimit la film!

Premiul constă în 2 invitații duble la filmul THE RAVEN, ce pot fi folosite pe data de 29 aprilie (duminică), ora 16:15, în cadrul cinematografului Movieplex (Plaza România, București).

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), îşi uneşte forţele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuţie pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) şi Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Când o mamă şi o fiică sunt găsite ucise cu brutalitate în casa lor din Baltimore, în secolul al 19-lea, detectivul Emmett Fields (Luke Evans) face o descoperire şocantă: crima seamănă cu cea dintr-o povestire publicată în ziarul local. Povestirea, scrisă cu detalii sângeroase, face parte dintr-o colecţie a scriitorului Edgar Allan Poe (John Cusack), un geniu alcoolic şi inadaptat social. Dar, chiar în timp ce Poe se află în interogatoriul poliţiei, are loc o altă crimă, şi aceasta inspirată tot de o populară povestire de-a acestuia.

Field înţelege rapid că ucigaşul foloseşte scrierile lui Poe ca inspiraţie pentru masacrele sale, aşa că apelează la ajutorul scriitorului pentru a-l opri. Dar, cînd cineva apropiat lui Poe e în pericol să devină următoarea victimă a criminalului, miza creşte enorm, iar creatorul poveştilor cu detectivi îşi pune la bătaie propriile abilităţi de deducţie pentru a încerca să rezolve acest caz înainte de a nu fi prea târziu.

Așadar, pentru a participa la concurs, trebuie să urmați 2 pași simpli:

1. Să deveniți fan Cinemateca Trisk, prin intermediul paginii de Facebook pe care am dedicat-o blogului. Dacă ați dat deja ”like” paginii, puteți trece la pasul al 2-lea.

2. Folosind ACELAȘI cont de Facebook cu care ați devenit fan al Cinematecii Trisk, trebuie să răspundeți la următoarea întrebare: Ce rol interpretat de John Cusack v-a plăcut cel mai mult și de ce? ATENȚIE: vor fi luate în considerare doar comentariile postate pe blog, prin intermediul platformei de Facebook! Vă rog să postați UN SINGUR comentariu!

Concursul se va încheia pe data de 27 aprilie (vineri), la ora 20:00, când vor fi anunțați câștigătorii.

MULT SUCCES!